Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Policie pátrá po muži z Dolního Lánova. Přes 14 dnů o sobě nedal vědět

Od minulého pondělí (12. 8. 2024) probíhá pátrání po čtyřiašedesátiletém Janu Vondráčkovi z Dolního Lánova, který je nezvěstný od středy 7. srpna. Muž měl v tento den odjet do Prahy, avšak od té doby s ním nikdo neudržel kontakt a jeho mobilní telefon je nedostupný.

„Policie už prověřila všechny dostupné informace včetně kontaktů na rodinu a známé, oblíbené lokality, jakož i zdravotnická zařízení, avšak zatím bez úspěchu,“ uvádí na webu policie mluvčí Iva Kormošová. Vzhledem k obavám o zdraví a život policie žádá veřejnost o pomoc. Jakékoliv informace, které by mohly přispět k nalezení pohřešovaného, jsou více než vítány.

Jan Vondráček je popsán jako hubený muž s rovnými šedými vlasy, modrýma očima a typickým prošedivělým knírem a bradkou. Má výšku přibližně 180 cm a je státním příslušníkem České republiky.

Policie apeluje na všechny, kdo by mohli mít o pohřešovaném muži jakékoliv informace, aby neprodleně volali na linku 158. Každý podrobnost může být klíčová pro úspěšné nalezení pana Vondráčka.

Ohodnoť článek

Foto se svolením Policie ČR

Štítky policie, Dolní Lánov, Česko, Jan Vondráček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po muži z Dolního Lánova. Přes 14 dnů o sobě nedal vědět  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.