Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Pátek 13. září 2024  |  Svátek má Lubor
Bez reklam

Mateřská škola Havlíčkova získala nové varné kotlíky. Staré už nebylo možné používat

Mateřská škola Havlíčkova v Náchodě se dočkala významné modernizace své kuchyně. Staré varné kotlíky, které nevyhovovaly aktuálním bezpečnostním normám, byly nahrazeny novým trojím vyklápěcím elektrickým zařízením.

„Tento krok znamená výrazné zlepšení jak pro zaměstnankyně školní kuchyně, tak pro malé strávníky,“ uvedl v tiskové zprávě starosta Náchoda Jan Birke.

Původní kotlíky sloužily škole od roku 2003 a byly denně používány pro přípravu čajů, mléčných nápojů, polévek, kaší a omáček. Vzhledem k jejich stáří a nesplnění bezpečnostních předpisů se vedení školy rozhodlo pro jejich nahrazení.

Slavnostního předání se zúčastnili starosta Jan Birke, místostarostové Jan Čtvrtečka a František Majer, a vedoucí odboru školství Iveta Lukešová. Radost z nového zařízení nebyla skryta, a kuchařky, kterým tato změna usnadní každodenní práci, ji přivítaly s velkým nadšením.

Investice do nového kuchyňského zařízení tak přispěje k plynulému provozu a zvýší kvalitu připravovaných pokrmů, což je základ pro zdravé stravování dětí v mateřské škole.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením města Náchod

Štítky mateřská škola, Jan Birke, Náchod, Jan Čtvrtečka, František Majer, kuchyně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mateřská škola Havlíčkova získala nové varné kotlíky. Staré už nebylo možné používat  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.