Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Nová online hra láká do Královéhradeckého kraje. Jmenuje se Hraj Kraj!

Královéhradecký kraj přichází s novinkou v podobě mobilní online hry "Hraj Kraj!", která navazuje na razítkovací hru "Po stopách tradičních řemesel". Cílem nové hry je hravým způsobem představit tradice a řemesla regionu, a tak přilákat více návštěvníků.

"Kombinací tradičních řemesel a moderních technologií chceme ukázat, co všechno náš kraj nabízí," vysvětluje v tiskové zprávě náměstkyně hejtmana pro kulturu a cestovní ruch Martina Berdychová (Východočeši). Hra byla vyvinuta ve spolupráci s Janem Netušilem z UMPRUM a nabízí účastníkům možnost navštívit až 22 zajímavých míst spojených s krajskými tradicemi.

Účastníci hry mají za úkol navštívit minimálně pět z těchto míst a na každém načíst QR kód, který odemkne úkol. Po jeho splnění obdrží hráč digitální pečeť potvrzující návštěvu. "Získání pěti pečetí vám nejen zaručí drobnou cenu od místních řemeslníků, ale také šanci vyhrát pobyt na ikonickém místě našeho kraje, barokním hospitálu Kuks," dodává ve zprávě Lucie Rolová z marketingového oddělení.

Hra nabízí nejen zábavu, ale i vzdělávání o bohaté historii a kultuře Královéhradeckého kraje a je dostupná na webu www.hrajkraj.cz, kde naleznete všechny potřebné informace.

Ohodnoť článek

Foto se svolením Královéhradeckého kraje

Štítky Nová online hra láká do Královéhradeckého kraje. Jmenuje se Hraj Kraj!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nová online hra láká do Královéhradeckého kraje. Jmenuje se Hraj Kraj!  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.