Počasí dnes19 °C, zítra13 °C
Středa 11. září 2024  |  Svátek má Denisa
Bez reklam

Na světový závod Ironman v Hradci Králové bude dohlížet policie

Během nadcházejícího světového závodu Ironman 70.3, který se koná v Hradci Králové, budou bezpečnost a plynulost dopravy zajištěny ve spolupráci státních policistů s Městskou policií Hradec Králové. Cílem je minimalizovat možnost dopravních kolizí a zaručit bezpečnost všem účastníkům i divákům.

„Veškeré informace o trase závodu a dopravních opatřeních najdete na oficiálních stránkách města a na webu pořadatele,“ popisuje na webu policie mluvčí Iva Kormošová. Opatření budou flexibilně upravena tak, aby byla zajištěna maximální bezpečnost během celého závodu.

Policie veřejnost a řidiče žádá o zvýšenou opatrnost, respektování dopravních značek a pokynů pořadatelů. „Doporučuje se také plánovat cesty s dostatečnou časovou rezervou a pokud možno se vyhnout oblastem, kde se závod koná,“ dodává Kormošová.

Očekává se účast až dvou tisíc závodníků z 40 zemí. Kromě hlavního závodu, který odstartuje v neděli ráno, nabídne víkend řadu doprovodných akcí, včetně pátečního City Lights Run a rodinného festivalu s food trucky.

Dopravní omezení se dotkne i veřejné hromadné dopravy. „Celkem 14 linek bude v neděli 18. srpna jezdit přes náhradní zastávky, jedná se o linky č. 2, 3, 5, 7, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 25, 27 a 33,“ uvádí v tiskové zprávě mluvčí magistrátu Kateřina Rohlíčková.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky policie, Ironman, Hradec Králové, doprava, omezení, triatlon, sport

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na světový závod Ironman v Hradci Králové bude dohlížet policie  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.