Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Úterý 10. září 2024  |  Svátek má Irma
Bez reklam

Náchod bude mít novou tenisovou halu. S vybudováním pomůže tučná dotace

Město Náchod získalo dotaci téměř 29 milionů korun na výstavbu nové tenisové haly a rekonstrukci areálu v Bělovsi. Radnice věří, že projekt oživí regionální sportovní scénu.

Po úspěšném schválení dotace bude vybudována moderní tenisová hala s kompletními zázemím. Stavba, jejíž náklady dosahují 42,5 milionu korun, začala v dubnu a pokračuje podle plánu.

Práce na nové hale aktuálně zahrnují přípravné a zednické práce, které formují obrysy budoucího sportovního centra. Během srpna se očekává zahájení montáže ocelové rámové konstrukce. Součástí projektu je také rekonstrukce stávajícího zázemí a příprava venkovních tenisových kurtů.

 „Jsme vděční za každou podporu, která pomohla tento projekt uskutečnit. Jsem přesvědčen, že nová hala zvýší kvalitu života v našem městě a poskytne skvělé podmínky jak pro mladé sportovce, tak pro veřejnost," uvedl v tiskové zprávě starosta Náchoda Jan Birke.

Stavba by měla být dokončena na jaře 2025, kdy se plánuje slavnostní otevření haly. Město děkuje všem, kteří se podíleli na realizaci tohoto významného projektu, který slibuje stát se centrem sportovního dění v Královéhradeckém kraji.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením města Náchod

Štítky projekt, Náchod, Královéhradecký kraj, Jan Birke, dotace, tenis, Běloves

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Náchod bude mít novou tenisovou halu. S vybudováním pomůže tučná dotace  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.