Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Úterý 10. září 2024  |  Svátek má Irma
Bez reklam

Po rozsáhlé letní odstávce se brzy otevřou dveře hradeckého plaveckého bazénu

Plavecký bazén v Hradci Králové prošel během letních měsíců zásadními opravami a modernizací. Nejvýraznější změnou je kompletní výměna šikmé prosklené stěny nad galerií bazénu a nová střecha spojovací chodby, což celkově přispěje k větším energetickým úsporám a lepšímu estetickému dojmu.

Dětský bazén získal nový filtrační systém a spáry byly kompletně renovovány. „Celkové náklady na tyto opravy dosáhly 1,83 milionu korun. Kromě toho byly instalovány nové výměníky na ohřev vzduchu a topení za téměř 2,6 milionu korun,“ vysvětluje v tiskové zprávě Zdeněk Korda, vedoucí plaveckého areálu.

Sprchy, toalety a parní kabiny také dostaly novou výbavu - od sprchových hlavic, přes háčky na ručníky, až po generátory páry, což zajistí lepší služby pro všechny návštěvníky.

Další práce zahrnovaly čištění vzduchotechnik, opravy kachliček a nové odtoky ve sprše pro invalidy. Finální fáze zahrnuje napouštění hlavního bazénu a generální úklid celého areálu.

Renovace by měla návštěvníkům nabídnout vyšší komfort, kvalitu a hygienu služeb. „Děkujeme za trpělivost během rekonstrukce a těšíme se na vaši návštěvu po opětovném otevření 14. srpna,“ uvádí ve zprávě Jaroslava Bernhardová, ředitelka Správy nemovitostí Hradec Králové

Ohodnoť článek

Foto se svolením SNHK

Štítky plavecký bazén, oprava, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po rozsáhlé letní odstávce se brzy otevřou dveře hradeckého plaveckého bazénu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.