Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Pondělí 9. září 2024  |  Svátek má Daniela
Bez reklam

Začíná festival extrémní hudby Brutal Assault v Josefově. Nabídne více než 150 kapel

Vojenská pevnost v Jaroměři-Josefově se od dnešního dne stává epicentrem metalové hudby. Příznivci žánru se sjíždějí na 27. ročník festivalu Brutal Assault, který bude probíhat od 6. do 10. srpna 2024.

S přílivem desetitisíců návštěvníků přichází i zvýšené bezpečnostní opatření. Policisté z řad pořádkové, dopravní i kriminální policie posílí svůj výkon služby nejen v areálu festivalu, ale i v jeho okolí. „Hlavním úkolem bude udržení veřejného pořádku a zajištění bezpečnosti a plynulosti dopravy,“ řekla novinářům mluvčí policie Karolína Macháčková.

Návštěvníci by měli zvýšit opatrnost, obzvláště na příjezdových a odjezdových trasách, kde se očekává výrazný nárůst dopravy. Důležité informace, včetně pokynů k bezpečnosti, jsou dostupné na oficiálních stránkách festivalu.

„Pro všechny, kteří by potřebovali pomoc nebo narazili na problémy, je k dispozici linka 158 a nejbližší policejní hlídky,“ doptává mluvčí.

Na loňský 26. ročník hudební festival extrémní muziky Brutal Assault přijelo do pevnosti Josefov v Jaroměři 17.500 návštěvníků. Včetně umělců a servisu přehlídky se akce zúčastnilo okolo 20 tisíc lidí.

Brutal Assault vznikl původně jako malá akce na Moravě a často měnil místo svého konání. Přelom přinesl rok 2006, kdy díky atraktivnímu programu do Svojšic u Přelouče dorazilo sedm tisíc lidí, po přesunu do Josefova návštěvnost ještě vzrostla. V posledním předpandemickém roce 2019 dorazilo na festival 22  až 23 tisíc lidí včetně umělců a servisu přehlídky. V letech 2020 a 2021 se kvůli pandemii koronaviru konal v omezeném rozsahu pod jinými názvy. Loni se tak mohl vrátit festival v plné síle

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením pořadatelů Brutal Assault

Štítky festival, Brutal Assault, Josefov, hudba, Jaroměř, hudební skupina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Začíná festival extrémní hudby Brutal Assault v Josefově. Nabídne více než 150 kapel  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.