Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Pondělí 9. září 2024  |  Svátek má Daniela
Bez reklam

Mirai měl ke zranění přijít na koncertu Eda Sheerana v Hradci Králové. Policie to nepotvrdila

Frontman kapely Mirai – Mirai Navrátil – je po operaci čelisti. K úrazu měl podle svědků a redakce Blesku přijít na koncertu Eda Sheerana v Hradci Králové, kde se popral. Hradecká Drbna se pokusila informace ověřit u policie, ta ji však nepotvrdila.

„Můžu sdělit, že žádné fyzické napadení během koncertů Eda Sheerana v Hradci Králové neřešíme,“ uvedla pro redakci mluvčí policie Iva Kormošová. Je však možné, že zpěvák incident nehlásil.

Tvrzení o konfliktu na letišti v Hradci Králové však potvrzuje několik jeho fanoušků v komentářích na sociálních sítích. „Stalo se to, když jsem šla z koncertu domů. Byl to nějaký id*t, viděla jsem to na vlastní oči,“ napsala pod příspěvek skupiny jedna z fanynek.

K incidentu se samotná kapela nevyjádřila. V úterý pouze oznámila, že je Mirai v nemocnici a bude muset zrušit některé koncerty. Jde například o zastávku jejich turné v Liberci. O konkrétním rozsahu zranění se fanoušci dozvěděli až ve čtvrtek dopoledne.

„Mám kus titanu a pár šroubů v hubě, protože mám na dvou místech zlomenou čelist, ale jinak žádné drama,“ napsal Mirai na sociálních sítích. Zároveň poděkoval personálu nemocnice, kde se o něj starají.

Ohodnoť článek

Foto se svolením skupiny Mirai

Štítky koncert, Mirai, Hradec Králové, Ed Sheeran, zranění, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mirai měl ke zranění přijít na koncertu Eda Sheerana v Hradci Králové. Policie to nepotvrdila  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.