Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Pondělí 9. září 2024  |  Svátek má Daniela
Bez reklam

V sousedních Pardubicích startuje tradiční Sportovní park v parku Na Špici

Ve Sportovním parku Pardubice, který otevře své brány v sobotu 3. srpna, se letos představí šest desítek sportovních klubů. Akce se koná v parku Na Špici a nově i v Automatických mlýnech, kde se děti i dospělí mohou těšit na desítky sportovních disciplín na souši i na vodě.

„K dispozici bude stálá i variabilní stanoviště, kde se kluby budou střídat po třech dnech,“ vysvětlila v tiskové zprávě Alexandra Tušlová, mluvčí organizátorů. Účastníci, kteří si pořídí hrací kartu za 120 korun, získají přístup k několika speciálním akcím, včetně Velké pardubické a multižánrového festivalu Friends fest.

Za splnění 12 sportovních disciplín dostanou účastníci diplom, za 16 disciplín i medaili. Zahajovací ceremoniál proběhne v pátek 2. srpna s průvodem dobrovolníků a večerním programem plným sportovních exhibicí, koncertů a speciálním předáním šeku pro mladého handicapovaného sportovce z klubu Atletika bez bariér.

Další plánované aktivity zahrnují překážkový běh Gladiátor Race, Den s integrovaným záchranným systémem a ukázky výcviku služebních psů a koní Městské policie. Několik stanovišť v Automatických mlýnech nabídne interaktivní přiblížení vědy a možnost vytvoření vlastního parfému.

Sportovní park také přinese přenosy z letní olympiády, což umožní návštěvníkům sledovat vrcholné sportovní momenty v inspirativním prostředí. Tento ročník slibuje bohatý program a zábavu pro celé rodiny s důrazem na aktivní způsob života.

Ohodnoť článek

Foto se svolením Sportovního parku Pardubice

Štítky Pardubice, Velká pardubická, letní olympijské hry

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V sousedních Pardubicích startuje tradiční Sportovní park v parku Na Špici  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.