Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Pondělí 9. září 2024  |  Svátek má Daniela
Bez reklam

Během víkendu třicítku nepřekonáme. Přidají se dešťové přeháňky a bouřky

V Královéhradeckém kraji nás čeká proměnlivý víkend. Maximální teploty se dostanou k 27 stupňům Celsia. Je však třeba očekávat dešťové přeháňky, které budou na síle nabírat především na horách.

V Královéhradeckém kraji nás čeká proměnlivý víkend. Maximální teploty se dostanou k 27 stupňů Celsia. Je však třeba očekávat dešťové přeháňky, které budou na síle nabírat především na horách.

Dnes nás čeká oblačno až zataženo. Ráno se místy objeví přeháňky nebo déšť, který se během dne rozšíří na většinu území. Na horách mohou být srážky vydatnější, ojediněle se vyskytnou i bouřky. „Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 19 a 22 °C,“ uvádí na webu meteorologů Tomáš Popelka.

V sobotu nás čeká většinou polojasno s ojedinělými přeháňkami, především na horách. Ráno se mohou objevit mlhy. Noční teploty klesnou na 14 až 10 °C, přes den se vyšplhají na příjemných 24 až 27 °C.

Neděle přinese většinou oblačno s místními přeháňkami a ojedinělými bouřkami. Noční teploty budou mezi 15 a 11 °C. „Denní teploty se budou pohybovat od 22 do 26 °C,“ dodává Popelka.

V příštím týdnu očekáváme jasnou až oblačnou oblohu bez deště v první polovině týdne. Druhá polovina týdne bude zatažená s bouřkami. Denní teploty se budou pohybovat od 26 do 31 °C.

Ohodnoť článek

Foto holdmypixels | Pixabay

Štítky bouřka, Královéhradecký kraj, stupeň Celsia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během víkendu třicítku nepřekonáme. Přidají se dešťové přeháňky a bouřky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.