Počasí dnes30 °C, zítra23 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

VIDEO: Řidič s téměř třemi promile unikal policistům přes pole a louky

V úterý večer se královédvorští policisté stali svědky nebezpečné jízdy řidiče Audi Q7, který nereagoval na výzvy k zastavení a snažil se uniknout. Po krátké honičce byl muž zadržen s 2,27 promile alkoholu v dechu.

Minulý týden se v okolí Kocbeř a Kohoutova odehrála dramatická scéna. Policisté, kteří hlídali bezpečnost silničního provozu, se rozhodli zastavit vozidlo Audi Q7. Řidič však na výzvu nereagoval a začal ujíždět. „Po jízdě po polních cestách a loukách skončil svou jízdu zpět v Kohoutově, kde se pokusil o útěk pěšky. Bez úspěchu, policisté ho rychle dopadli a eskortovali na služebnu,“ uvedla na webu policie mluvčí Šárka Pižlová.

Muž, který byl ve vozidle sám, se hájil tvrzením, že nebyl za volantem. Při dechové zkoušce nadýchal 2,27 promile alkoholu. Policisté mu na místě zadrželi řidičské oprávnění a vyzvali ho k podání vysvětlení.

Vyšetřování případu pokračuje s podezřením na ohrožení pod vlivem návykové látky. Řidiči hrozí trest odnětí svobody, zákaz činnosti nebo peněžitý trest.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky louka, Audi Q7, Kohoutov, YouTube

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Řidič s téměř třemi promile unikal policistům přes pole a louky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.