Počasí dnes30 °C, zítra23 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Trutnov nechává opravit dětský bazén. Nová bude technologie i atrakce pro děti

Trutnovský krytý bazén se dočkal další významné proměny. Po loňské rekonstrukci velkého bazénu přišel čas na kompletní opravu dětského bazénu, který bude opět přístupný po letních prázdninách. Návštěvníci se mohou těšit na zcela nové obložení vany, nové dětské atrakce a zvýšený komfort.

„Kromě nových kachliček jsme vyměnili dlažbu u oken, přidali moderní odsávání a nová sedadla pro návštěvníky,“ říká v tiskové zprávě Petr Gaisler, jednatel společnosti Mebys Trutnov, která sportoviště spravuje. Děti jistě potěší i nová klouzačka a atraktivní tematická výmalba spolu s originálními samolepkami na stropu.

Za zmínku stojí i méně viditelné, ale pro provoz klíčové změny, jako je nová písková filtrace, retenční jímka a výměník na teplou vodu. „Díky modernizaci technologie bude voda v bazénu čistší a rychleji ohřátá," ujišťuje ve zprávě Radek Horák, vedoucí sportovišť.

Celkové náklady na opravy dosáhly téměř 3,5 milionu korun. Na projektu se podílejí firmy Infrastav, Šolc konstrukce a Bazenservis. Plány na budoucí rozvoj zahrnují rozšíření saunového světa a zlepšení bezbariérového přístupu, což přispěje k dalšímu zvýšení konfortu trutnovských sportovišť.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto město Trutnov

Štítky bazén, Trutnov, rekonstrukce, oprava, finance, průběh, plavání, sport

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trutnov nechává opravit dětský bazén. Nová bude technologie i atrakce pro děti  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.