Počasí dnes30 °C, zítra23 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Nové traily v Hořicích už mají své fanoušky. Oblíbené jsou u místních i turistů

Město Hořice se rozrostlo o nové cyklotraily, které nabízí perfektní zázemí pro všechny typy cyklistů. Od otevření v polovině května se těší oblibě místních i turistů. Traily, byly navrženy podle nejnovějších trendů v cyklistice, jsou vhodné pro různé úrovně zdatnosti.

Tři nově otevřené trasy nabízí různé úrovně obtížnosti a jsou vybaveny vším potřebným pro bezpečnou a pohodlnou jízdu. Vyznačují se nejen svou kvalitou, ale i krásným prostředím, které umožňuje cyklistům vychutnat si přírodu.

Bezpečnost byla klíčovým aspektem při návrhu těchto trailů, zejména v místech, kde se traily kříží s již existujícími cestami. Díky pravidelné údržbě a kontrolám je zajištěna bezproblémová funkčnost všech tras.

„Návštěvníci cyklotrailů jsou nadšení. Mnozí z nich ocení, že nové traily přináší novou kvalitu cyklistického sportu přímo do jejich regionu. Děti i dospělí si užívají jízdu, a to i díky speciální skill zóně, která je ideální pro zdokonalení techniky jízdy,“ píše v tiskové zprávě Marek Palouš, předseda spolku Traily Hořice.

Kromě sportovního vyžití traily přispívají i k rozvoji turistiky a zvyšují celkovou atraktivitu Hořic. Blízké přírodní koupaliště pak poskytuje ideální místo pro relaxaci po náročné jízdě. Jak říká jedna z návštěvnic: „Po jízdě skočit do koupaliště, to nemá chybu. Skvělé odpoledne pro celou rodinu."

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto město Hořice

Štítky Hořice, rodina, trend, taril, turista, kolo, sport

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nové traily v Hořicích už mají své fanoušky. Oblíbené jsou u místních i turistů  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.