Počasí dnes30 °C, zítra22 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Ed Sheeran, oslavy v pivovaru nebo sportovní akce. Kam o víkendu v hradeckém kraji vyrazit?

Nadcházející víkend přináší v Královéhradeckém kraji pestrou paletu kulturních akcí. Od koncertů Eda Sheerana po oslavy v pivovaru a sportovní závody.

V Hradci Králové se tento víkend uskuteční koncerty britského zpěváka Eda Sheerana, které přilákají desetitisíce fanoušků. Sobotní vstupenky jsou vyprodané, ale na neděli ještě několik zbývá. Vedle Sheerana vystoupí i Calum Scott a Ewa Farná, s programem startujícím ve 12:00.

V Potštejně oslaví pivovar Clock své desáté výročí festivalovým stylem. Koncerty a pivovarský den propojí v jeden velký festival Clock/Days, konající se 26. a 27. července.

Pro rodiny s dětmi je připravena zábavná show Míši Růžičkové v Rychnově nad Kněžnou, kde děti zazpívají a zatančí si s oblíbenými zvířecími postavičkami.

Sportovní nadšenci se mohou těšit na 21. ročník Hradeckého terénního triatlonu u rybníka Biřička, s trasami pro profesionály i amatéry včetně dětských a začátečnických závodů.

Safari Park Dvůr Králové zve na Africké dny, kde návštěvníci okusí africkou kulturu, hudbu a tanec. V Rokytnici v Orlických horách se koná Anenská pouť s bohatým programem od mší po šermířská vystoupení.

Pro technologické nadšence je v Hradci Králové na Hučáku připravena unikátní virtuální prohlídka jaderných elektráren a přečerpávací elektrárny, dostupná až do konce prázdnin.

Ohodnoť článek

Foto pivovar Clock

Štítky Královéhradecký kraj, Ed Sheeran, pivovar, slavnost, sportovní událost, Hradec Králové, Calum Scott, Ewa Farna, styl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ed Sheeran, oslavy v pivovaru nebo sportovní akce. Kam o víkendu v hradeckém kraji vyrazit?  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.