Počasí dnes24 °C, zítra20 °C
Sobota 3. srpna 2024  |  Svátek má Miluše
Bez reklam

O víkendu nás čekají pravé letní teploty. Pohodu mohou narušit občasné přeháňky

Během víkendu v Královéhradeckém kraji sice můžeme zmoknout, ale letní počasí se bude hlásit o slovo velkou silou. Nejvyšší denní teploty se přitom budou pohybovat okolo 30 stupňů Celsia.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně oblačno nebo polojasno, místy se přidají přeháňky nebo bouřky. „Během odpoledne a večera se bude od západu zatahovat. Přidat se mohou velmi silné bouřky,“ upozorňuje na webu meteorologů Imrich Drapák. Maximální teploty se přitom dostanou mezi 27 až 30 stupni Celsia.

V sobotu má být oblačno nebo zataženo. Místy se přidají přeháňky, které budou na některých místech zesilovat – to především v první polovině dne. Odpoledne může být na řadě míst i polojasná obloha. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od 23 do 27 stupňů Celsia.

Závěr víkendu bude v regionu oblačný nebo polojasný, přeháňky se přidají místy. Teploty však budou podobné, v maximech budou dosahovat 27 stupňů Celsia.

Dlouhodobá předpověď neslibuje nic mimořádného. Žádné velké změny počasí nás v Královéhradeckém kraji nečekají. Stále bude oblačno, místy přeháňky a teploty se budou pohybovat od 25 do 30 stupňů Celsia.

Ohodnoť článek

Foto fietzfotos | Pixabay

Štítky stupeň Celsia, Královéhradecký kraj, bouřka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu nás čekají pravé letní teploty. Pohodu mohou narušit občasné přeháňky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.