Počasí dnes16 °C, zítra17 °C
Pondělí 7. října 2024  |  Svátek má Justýna
Bez reklam

Královéhradecký kraj ocení dobrovolníky v oblasti práce s mládeží. Cenu Zlatá koruna rozdá po sedmé

Královéhradecký kraj vyhlásil sedmý ročník ocenění Zlatá koruna pro dobrovolníky, kteří se věnují dětem a mládeži. Ocenění podtrhuje význam jejich práce v neziskových organizacích, školách a dalších zařízeních. Nominace na toto ocenění mohou zasílat organizace až do 28. července.

„Region dlouhodobě podporuje aktivity, které rozvíjí volný čas dětí a mladých lidí. Tato iniciativa zdůrazňuje důležitost dobrovolníků, kteří pracují bez finančního honoráře a jsou pilířem mnoha programů zaměřených na mládež,“ uvádí Královéhradecký kraj na svém webu.

Dobrovolníci, kteří mohou být nominováni, by měli mít alespoň tříleté zkušenosti v práci s mládeží a nesměli být oceněni v posledních třech letech. Navrhovat je mohou právnické osoby, které vyplní formulář a připojí požadované dokumenty.

Nominace je možné zaslat poštou na adresu Krajského úřadu Královéhradeckého kraje nebo elektronicky, s povinností přiložit alespoň dvě fotografie nominovaného dobrovolníka při práci. Všechny návrhy budou pečlivě posouzeny a výsledky budou oznámeny po uzávěrce nominací.

Ohodnoť článek

Foto Královéhradecký kraj

Štítky Královéhradecký, kraj, Zlatá koruna, péče, mládež, sociální, cena, ocenění, komunita, služba, ročník, anketa, nominace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Královéhradecký kraj ocení dobrovolníky v oblasti práce s mládeží. Cenu Zlatá koruna rozdá po sedmé  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.