Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Trutnov nechá opravit ulici Vítězslava Nováka. Celé léto budou práce komplikovat dopravu místním

Trutnovská radnice pokračuje v obnově infrastruktury. V současné době začala rekonstrukce další části ulice Vítězslava Nováka, která zasáhne každodenní život obyvatel České Čtvrti.

V minulých letech prošly rekonstrukcí ulice Národní, Blanická a další. Letos se práce zaměří na část ulice Vítězslava Nováka. Rekonstrukce se uskuteční ve dvou etapách.

„První etapa zahrnuje výměnu vodovodu a kanalizace společností VaK Trutnov a kontrolu potrubí od ČEZ Teplárenská mezi křižovatkami s ulicemi Šárka a Libušinka. Následně město opraví vozovku a chodníky. Druhá etapa pokračuje až k Lomní ulici,“ vysvětluje v tiskové zprávě vysvětluje David Jelínek, vedoucí Odboru rozvoje města Městského úřadu Trutnov.

Pro obyvatele a návštěvníky bude vyznačena objízdná trasa ulicí Janáčkova. Bezpečnostní opatření zahrnují instalaci dvou zpomalovacích prahů. Jeden prah bude u dětského hřiště Rákosníček a druhý v podobě vyvýšené křižovatky s Libušinkou.

Celkové náklady na opravy dosahují téměř pět milionu korun včetně DPH. Práce by měly být dokončeny do první poloviny září, což přinese lepší dopravu a vyšší bezpečnost kolem oblasti.

Ohodnoť článek

Foto město Trutnov

Štítky Trutnov, Vítězslav Novák, doprava, rekonstrukce, léto, ČEZ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trutnov nechá opravit ulici Vítězslava Nováka. Celé léto budou práce komplikovat dopravu místním  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.