Počasí dnes28 °C, zítra29 °C
Čtvrtek 27. června 2024  |  Svátek má Ladislav
Bez reklam

Začíná hlasování v rámci burzy filantropie, ve hře je padesát tisíc pro vybrané projekty

Projekty neziskových organizací a sociálních podniků v Královéhradeckém kraji mají opět šanci získat padesát tisíc korun, a to v rámci dalšího ročníku Burzy filantropie. Právě dnes začíná hlasování veřejnosti.

Do letošního ročníku Burza filantropie v Královéhradeckém kraji se přihlásilo dvacet pět projektů. Veřejnost může ode dneška hlasovat a posunout jeden projekt rovnou do finále. Hlasování bude probíhat až do pátku 28. 6. do 12:00 na webových stránkách: https://www.burzafilantropie.cz/okres/hradec-kralove/ .

„Burza filantropie je skvělá příležitost propojit neziskový a podnikatelských sektor. Žadatelé mohou získat podporu pro svůj projekt, na který by jen těžko sháněli prostředky. Nemusí tak procházet dotačním řízením, případně zjišťovat, že na jejich plány žádný dotační titul neexistuje. Podnikatelské subjekty naopak mohou podpořit dobrou věc a naplnit si tak svoji společenskou zodpovědnost,“ uvedl krajský radní Adam Valenta.

Z jednoho e-mailu lze hlasovat pouze pro jeden projekt. Limit hlasů z jedné IP adresy je stanoven na jeden hlas na den. Hlasování požaduje ověření emailu, když ověřovací email nedorazí, je potřeba zkontrolovat spam.

Ohodnoť článek

Foto Hanka Poskočilová

Štítky burza, filantropie, hlasování, Královéhradecký kraj, hlas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Začíná hlasování v rámci burzy filantropie, ve hře je padesát tisíc pro vybrané projekty  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.