Počasí dnes16 °C, zítra16 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

V Hradci Králové se konala oslava druhých narozenin Odlehčovací služby

V Honkově ulici to žilo. Pod názvem "Setkání generací" zde proběhla oslava druhého výročí Odlehčovací služby. Slavnostní akce se zúčastnili klienti a jejich rodiny, zaměstnanci služby a další významní hosté.

Setkání bylo zahájeno oficiální částí, během níž promluvil ředitel Sociálních služeb města Hradec Králové, pan Robert Černý, a paní primátorka Pavlína Springerová. Oba zdůraznili velký přínos tohoto zařízení pro obyvatele města, popřáli službě mnoho dalších úspěšných let a poděkovali zaměstnancům za jejich citlivý a zároveň profesionální přístup.

Pak už následovala volná zábava. Pro návštěvníky byla připravená zábavná stezka, jež je přenesla zpět v čase a zahrnovala různé úkoly. Po jejím úspěšném absolvování obdrželi účastníci milé odměny. Děti si užívaly malování na obličej, skákací hrad a spoustu dalších her.

Hudební doprovod zajistila oblíbená kapela Trubci, která vytvořila skvělou atmosféru k tanci a poslechu. Celé odpoledne probíhalo v příjemném a přátelském duchu.

Odlehčovací službě, která za dva roky své existence poskytla péči více než 400 klientům v pobytové i ambulantní formě, přejeme mnoho dalších spokojených klientů a úspěchů v jejich důležité práci. Služba aktuálně disponuje 35 lůžky pro pobytovou péči a 10 místy pro denní péči. 


 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto MMHK

Štítky Hradec Králové, respitní péče, narozeniny, Pavlína Springerová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Hradci Králové se konala oslava druhých narozenin Odlehčovací služby  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.