Počasí dnes28 °C, zítra28 °C
Úterý 18. června 2024  |  Svátek má Milan
Bez reklam

Otevření hřiště pro čtyřnohé miláčky ve Dvoře Králové má zpoždění

Plánované otevření nového psího hřiště ve Dvoře Králové nad Labem se musí nečekaně posunout. Slavnostní otevření prvního místního psího hřiště ve město se mělo proběhnout 13. června. Důvodem jsou nové požadavky od společnosti JUTA, které město nedokázalo splnit v původním termínu.

„Hřiště, umístěné mezi Podharťským stadionem a autobusovou zastávkou na ulici Spojených národů, bude nyní doplněno o oplocení a nový přístup přes městské pozemky. Tyto změny by měly vyhovět podmínkám stanoveným společností JUTA,“ uvádí v tiskové zprávě mluvčí radnice Miroslava Kameníková.

Financování projektu zajišťovala sponzorský dar od společnosti Purina, což podtrhuje zájem o podporu místních společenských aktivit. Místostarosta Vítězslav Šturma ujistil, že veřejnost bude včas informována o novém termínu otevření, který bude stanoven, jakmile budou technické a administrativní překážky překonány.

Tato situace je příkladem složitosti plánování veřejných projektů, kde mnoho faktorů může ovlivnit jejich realizaci. Město Dvůr Králové nad Labem tak stojí před výzvou, jak efektivně reagovat na neočekávané překážky a zároveň udržet zájem a podporu veřejnosti.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Lepale | Pixabay

Štítky Dvůr Králové nad Labem, Nestlé Purina PetCare

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Otevření hřiště pro čtyřnohé miláčky ve Dvoře Králové má zpoždění  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.