Počasí dnes29 °C, zítra27 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Keramici i malíři nechají o víkendu nahlédnout pod pokličku svého umění

V Hradci Králové budou zítra a v neděli Dny otevřených ateliérů, kdy svá království veřejnosti zpřístupní malíři, sochaři, keramici a další umělci. Navštívit bude možné devět míst.

Ateliér Arte ve Velké ulici chystá na 16. června od 10 do 18 hodin ukázky arteterapie, výstavu obrazů či kresby. Ateliér mozaiky ve Škroupově ulici bude otevřen 15. června od 10 do 18 hodin, přičemž od 16 a od 17 hodin připravuje přednášky o mozaikách. Keramická dílna Ateliér Petrlenka ve Špitálské ulici zve na prohlídku prostor a dílny po oba dny od 10 do 16 hodin. Volný vstup s ukázkou tvorby a výstavou chystá na 15. i 16. června od 10 do 20 hodin Galerie a ateliér 888 v Topolové ulici, Galerie Škroupovka nabídne 15. června od 10 do 18 hodin výstavu.

Galerie za galerií v Tomkově ulici bude přístupná 15. června od 10 do 14 hodin, ten samý den do 15 hodin se na veřejnost těší restaurátorská dílna Muzea východních Čech v Opletalově ulici. Ukáže práci a dílny. Bar Náplavka zpřístupní 15. a 16. června od 11 hodin do půlnoci výstavu Vítězslavy Smolíkové, Prostor pro kreativní (vy)žití HOZOK v Pražské ulici ukáže tvorbu a výstavu 15. června od 13 do 23 hodin a o den později od 13 do 19. hodin. Více na www. doahk.cz.

Ohodnoť článek

Foto Hanka Poskočilová

Štítky keramika, ateliér, malíř, Hradec Králové, umění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Keramici i malíři nechají o víkendu nahlédnout pod pokličku svého umění  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.