Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Středa 3. července 2024  |  Svátek má Radomír
Bez reklam

Muž z Hradce Králové přežil pád z pátého patra. Skončil v nemocnici

Ranní neštěstí v Hradci Králové skončilo zraněním muže, který vypadl z okna panelového domu. Policie nyní vyšetřuje příčiny incidentu. Během pádu se sice zranil, ale není v kritickém stavu.

V pondělí ráno došlo k dramatické události v Hradci Králové, kdy muž spadl z pátého patra bytového domu. Incident se stal na Třebechovické ulici ve Slezském Předměstí.

Podle policejní mluvčí Ivy Kormošové záchranáři rychle reagovali a zraněného převezli do Fakultní nemocnice v Hradci Králové. „Policisté k události vyjížděli o půl osmé," uvedla pro portál Novinky.cz Kormošová.

Mluvčí zdravotnické záchranné služby Lucie Hanušová informovala, že muž, jehož věk se pohybuje mezi třicítkou a čtyřicítkou, utrpěl frakturu horní končetiny. "Stav zraněného naštěstí nevyžadoval napojení na umělou plicní ventilaci," dodala Hanušová.

Policie nyní zkoumá okolnosti, které vedly k pádu muže z okna. O výsledcích vyšetřování bude veřejnost informována včas. Lékaři se snaží zjistit, zda nedošlo k dalším zraněním, která by mohla vyžadovat další léčbu.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto město Liberec

Štítky Hradec Králové, pánev, Lucie Hanušová, Fakultní nemocnice Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž z Hradce Králové přežil pád z pátého patra. Skončil v nemocnici  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.