Počasí dnes29 °C, zítra27 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

O víkendu to bez deštníku nepůjde. Teploty se dostanou maximálně ke 22 stupňům

Během víkendu se budou teploty v Královéhradeckém kraji pohybovat kolem 19 stupňů Celsia. To však pokazí značná oblačnost a také dešťové přeháňky, s nimiž se budeme potýkat prakticky až do neděle.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně zataženo, po ránu se mohou objevit mlhy. Během dne se k tomu mohou přidat i dešťové přeháňky nebo občasný déšť. „Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od 19 do 22 stupňů Celsia,“ uvedl na webu meteorologů Imrich Drapák.

Předpověď na sobotu slibuje především zataženou nebo oblačnou oblohu s občasným deštěm. Srážky se budou zesilovat především v Krkonoších a Orlických horách. Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi 17 až 21 stupňů.

Oblačná nebo zatažená obloha bude i v neděli. „Opět je třeba počítat s občasným deštěm, přeháňkami nebo bouřkami,“ dodává Drapák. Nejvyšší teploty se opět budou pohybovat mezi 16 až 20 stupni Celsia.

Ani dlouhodobá předpověď zatím neslibuje výrazné zlepšení. Alespoň v první polovině týdne bude počasí v Královéhradeckém kraji velmi podobné.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky Královéhradecký kraj, stupeň Celsia, deštník, Krkonoše, Orlické hory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu to bez deštníku nepůjde. Teploty se dostanou maximálně ke 22 stupňům  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.