Počasí dnes30 °C, zítra22 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Do Dvora Králové zavítá Mírový běh. Ten propojuje 27 zemí Evropy

Ve středu 5. června 2024 zavítá do Dvora Králové nad Labem Mírový běh. Tato mezinárodní sportovní akce, která spojuje 27 zemí Evropy, nabídne místním obyvatelům možnost setkat se s účastníky v parku Schulzovy sady. Od 13:30 zde na všechny čeká hodinový program plný sportu a kultury.

Běžci této štafety, startující v Hradci Králové a končící v Trutnově, nabídnou i možnost zapojit se do běhu. „Každý, kdo přijde, může s námi uběhnout okruh parkem nebo se přidat na delší úsek trasy," uvádí v tiskové zprávě starosta Jan Jarolím. Park Schulzovy sady navíc získá titul Mírový květ a připojí se tak k mezinárodnímu projektu, který v minulosti podpořily i osobnosti jako Václav Havel či Emil Zátopek.

Během odpoledne se návštěvníci mohou těšit na vystoupení žáků hudebního oboru ZUŠ R. A. Dvorského. Tímto dnem Dvůr Králové opět potvrdí svou otevřenost mezinárodním a místním kulturním i sportovním akcím.

Ohodnoť článek

Foto Fotorech | Pixabay

Štítky Dvůr Králové nad Labem, Evropa, Hradec Králové, Trutnov, Jan Jarolím, Václav Havel, Emil Zátopek, Rudolf Antonín Dvorský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Dvora Králové zavítá Mírový běh. Ten propojuje 27 zemí Evropy  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.