Počasí dnes30 °C, zítra19 °C
Sobota 6. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Mistr Jan Hus
Bez reklam

Mladé divadelní nadšence potěší premiérový příměstský tábor Klicperova divadla

Místa na příměstských táborech se rychle plní. Poprvé uspořádá Letní příměstský tábor také hradecké Klicperovo divadlo, a to v Ateliéru Klicperova divadla a ve Studiu Beseda.

Letní příměstský tábor s názvem Příměstský divadelní ateliér se uskuteční od 8. do 12. července. Teenagerům ve věku 12 až 18 let abídne možnost prozkoumat svět divadla zblízka.

Součástí příměstského tábora bude prohlídka divadla a dílen, osobní setkání s hercem a dramaturgem a praktickou práci na výrobě nárhu scény, kostýmů a masek. Vedení tábora zajišťuje lektorka Klicperova divadla Ilona Mach spolu  čalounicí Hedvikou Hájkovou, děti se zároveň setkají i s hercem Vojtěchem Říhou a dramaturgem Martinem Satoranským.

Cena za účast na příměstském táboře je 2990 Kč na osobu, což zahrnuje všechny aktivity, obědy, svačiny a pitný režim. Kapacita tábora je omezena na 15 účastníků. Přihlášky jsou nyní otevřené a je možné je vyplnit elektronicky na webu divadla na adrese www.klicperovodivadlo.cz, nebo osobně v předprodeji divadla.

Ohodnoť článek

Foto Hanka Poskočilová

Štítky tábor, Klicperovo divadlo, Beseda, Satoranský, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladé divadelní nadšence potěší premiérový příměstský tábor Klicperova divadla  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.