Počasí dnes31 °C, zítra25 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

Od závodníků po děti. Hořice připravují novou trialovou trať pro nadšence horských kol

Za několik týdnů se otevřou nové cyklistické traily v Hořicích. Nabídnou adrenalinové zážitky pro milovníky horských kol.

Nové traily pro horská kola v Hořicích jsou téměř hotové. „Aktuálně probíhá finální dokončování, včetně instalace zpomalovacích prvků a osazování informačních panelů a směrových sloupků. Ačkoliv jsou stezky již technicky připraveny, pro veřejnost se otevřou až za několik týdnů,“ uvádí v tiskové zprávě vedoucí oddělení cestovního ruchu a sportu Dominik Palm.  

Během poslední fáze příprav se uskutečnily testovací jízdy, které zahrnovaly i zatěžkávací zkoušky s účastí elitního závodníka Matouše Silovského. Výsledky testů ukázaly, že traily jsou bezpečné a přístupné pro široké spektrum cyklistů, od zkušených závodníků po malé děti. 

Oficiální otevření traily je naplánováno na 24. května v Kudrnáčově zatáčce, kde všechny traily začínají. Toto slavnostní otevření přinese nejen první oficiální jízdy, ale i program pro celou rodinu a příležitost osobně prozkoumat nově vybudované traily. 

Organizátoři traily považují za významný přínos pro region, který by měl přilákat jak místní, tak i turisty hledající aktivní způsob trávení volného času v přírodě.  

Ohodnoť článek

Foto město Hořice

Štítky Hořice, horské kolo, Palm, trail, Dachova, kolo, sport, otevření

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Od závodníků po děti. Hořice připravují novou trialovou trať pro nadšence horských kol  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.