Počasí dnes26 °C, zítra29 °C
Úterý 25. června 2024  |  Svátek má Ivan
Bez reklam

Bouřky a deštivé dny. Co očekávat od počasí v nadcházejícím víkendu?

Během víkendu mohou do Královéhradeckého kraje dorazit bouřky a také dešťové přeháňky. Nejvyšší denní teploty se přitom nedostanou nad 22 stupňů Celsia. A velké změny nás nečekají ani v příštím týdnu.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji oblačno nebo zataženo. Místy se přidají přeháňky a ojediněle také bouřky. „Nejvyšší páteční teploty se budou pohybovat od 17 do 20 stupňů Celsia,“ uvedl na webu meteorologů Jaroslav Tuček.  

Sobota bude většinou oblačná. Přeháňky se přidají především odpoledne. Na některých místech se opět můžou objevit bouřit. Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi 18 až 22 stupňů Celsia. Ojedinělé bouřky se mohou přidat i v neděli, kdy meteorologové slibují oblačnou nebo polojasnou oblohu. Nejvyšší denní teploty se i v druhé polovině víkendu dostanou ke 22 stupňům.  

V následujících dnech žádné velké změny neočekávejme. I začátkem příštího týdne se budou průměrné teploty držet kolem 20 stupňů Celsia. To všechno s oblačnou nebo zataženou oblohou, deštěm nebo přeháňkami.  

Ohodnoť článek

Foto phtorxp | Pixabay

Štítky stupeň Celsia, bouřka, Královéhradecký kraj, Jaroslav Tuček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bouřky a deštivé dny. Co očekávat od počasí v nadcházejícím víkendu?  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.