Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Během týdne se v hradeckém kraji ochladí o víc než deset stupňů Celsia

Během tohoto týdne se v Královéhradeckém kraji výrazně ochladí. Denní teploty mohou klesnout až k osmi stupňům Celsia. Dokonce se mohou objevit sněhové přeháňky a ojediněle také bouřky. Další zlepšení počasí je v nedohlednu.

Ještě dneska bude v Královéhradeckém kraji převážně zataženo, na většině míst regionu se přidají i přeháňky a ojediněle bouřky. K večeru může dokonce v polohách nad tisíc metrů nad mořem sněžit. „Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od 13 do 16 stupňů Celsia,“ uvedl na webu meteorologů Imrich Drapák.  

V úterý bude obloha a oblačnost dost proměnlivá. Místy se přidají přeháňky, které mohou v polohách od 800 metrů přecházet ve smíšené nebo sněhové. Zároveň bude pokračovat ochlazování a nejvyšší denní teploty se dostanou mezi osm až 12 stupňů. 

Ve středu se maxima nedostanou přes 11 stupňů. K tomu opět proměnlivá oblačnost, přeháňky a ojediněle bouřky. Tentokrát se mohou po ránu objevit sněhové přeháňky v polohách nad 800 metrů nad mořem.  

Druhá polovina týdne bude stále ve znamení přeháněk a oblačné nebo proměnlivé oblohy. Průměrné denní teploty se budou pohybovat jen kolem devíti stupňů Celsia. Toto počasí vydrží až do víkendu, kdy nás bude čekat další mírné ochlazení.  

Ohodnoť článek

Foto Pexels | Pixabay

Štítky stupeň Celsia, Královéhradecký kraj, bouřka, moře

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během týdne se v hradeckém kraji ochladí o víc než deset stupňů Celsia  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.