Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Během víkendu naměříme až 23 stupňů. V dalším týdnu se drasticky ochladí

Během víkendu si na východě Čech užijeme příjemné jarní počasí. Nejvyšší denní teploty se mohou dostat až ke 23 stupňům Celsia, a to většinou s polojasnou nebo oblačnou oblohou bez deště. V následujícím týdnu však očekávejme drastické ochlazení.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně oblačno až polojasno. Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi 17 až 21 stupňů. Podstatné je, že konec pracovního týdne vydrží bez deště i přeháněk. 

„V sobotu bude v Královéhradeckém kraji polojasno, přechodně oblačno. Nejvyšší denní teploty se budou držet mezi 19 až 23 stupni Celsia,“ uvádí na webu meteorologů Tomáš Popelka.  

Polojasná nebo oblačná obloha by měla být i v neděli. V druhé polovině dne se přidají přeháňky nebo občasný déšť. Nejvyšší denní teploty se budou držet mezi 19 až 23 stupni Celsia.  

Drastické ochlazení následně očekávejme v příštím týdnu. Průměrné denní teploty budou postupně klesat až na osm stupňů Celsia, kam se dostanou ve čtvrtek a v pátek. Noční teploty se pak zastaví jen kousek nad bodem mrazu.  

Ohodnoť článek

Foto bertvthul | Pixabay

Štítky stupeň Celsia, Královéhradecký kraj, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během víkendu naměříme až 23 stupňů. V dalším týdnu se drasticky ochladí  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.