Počasí dnes22 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Mobilní policejní hlídky číhají na koledníky, na značkách jsou přes den a budou i v noci

Policie nasadila do terénu víc svých lidí. Velikonoce bývají rizikovým obdobím na silnicích. Na cesty se vydávají sváteční řidiči, ale také řidiči pod vlivem alkoholu. Po celém kraji jsou rozmístěny policejní kontroly.

Také policisté z Královéhradeckého kraje se připojili k velikonoční celorepublikové dopravně bezpečnostní akci. "Zaměříme se na kontrolu řidičů i vozidel, ale zejména na dodržování rychlostních limitů a na kontroly případného ovlivnění alkoholem a jinými návykovými látkami. Zacílíme i na používání bezpečnostních pásů a zádržných systémů, kontrolovat budeme i technický stav vozidel nebo nevěnování se řízení, a to zejména kvůli držení hovorového zařízení za jízdy," uvedla v tiskové zprávě policejní mluvčí Magdalena Vlčková.

Na silnicích v Královéhradeckém kraji se bude o prodlouženém velikonočním víkendu pohybovat několik desítek policistů, kteří budou působit po celém území kraje, ale zejména na silnicích s vyšší dopravní zátěží, v rekreačních a turistických oblastech. Místa se budou průběžně měnit, s ohledem na situaci a dopravní zátěž. Hlídky tedy nebudou mít po celou dobu pevná stanoviště, ale budou většinou mobilní. Dohled bude probíhat nejen ve dne, ale samozřejmě i v nočních hodinách.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky doprava, policie, hlídka, PČR, kontrolní akce, Velikonoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mobilní policejní hlídky číhají na koledníky, na značkách jsou přes den a budou i v noci  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.