Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Silničáři posunuli stavbu kruhového objezdu u Hořic. Omezí dopravu na hlavním tahu a zavře příjezd do města

Silničáři posunuli termín stavby kruhového objezdu na silnici I/35 z Hradce Králové do Jičína. Ten má vzniknout na obchvatu Hořic, kde se hlavní tah kříží s ulicí Antonína Rudla. Jde o jeden ze čtyř vjezdů do města z hlavního tahu.

„Upozorňujeme, že na straně zhotovitele stavby dochází k posunu termínu výstavby okružní křižovatky u společnosti Tiyo na období od 25. března do 17. června 2024,“ uvádí na webu města Jaroslav Šedivý z odboru dopravy na úřadu v Hořicích. Zároveň dodává, že může dojít k prodloužení omezení až do konce června.  

Řidiči si budou muset najít náhradní trasu. A to buď Husovou, Táboritskou nebo Havlíčkovou ulicí. I proto se změní dopravní značení na některých křižovatkách uvnitř města. Například u Batalionu bude provoz řízen kyvadlově.   

„Nákladní doprava ve směru Dvůr Králové a Lázně Bělohrad bude po dobu uzavírek na silnici I/35 a II/300 v ul. A. Rudla směrována po silnici č. III/3002 ul. Havlíčkova, kde se u Penny Marketu napojí zpět na silnici II/300,“ vysvětluje Šedivý. 

Některých dílčích změn se dočkají i samotní chodci. Například přechod pro chodce v ulici Aloise Hlavatého se dočasně přesune.   

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Petr Roubíček

Štítky Hořice, kruhový objezd, doprava, silnice, hlavní, tah, omezení, Jičín, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silničáři posunuli stavbu kruhového objezdu u Hořic. Omezí dopravu na hlavním tahu a zavře příjezd do města  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.