Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Na Velikonoce si návštěvníci hradeckého aquacentra užijí minuty zdarma

Za dva týdny tady budeme mít velikonoční víkend a na ten se chystají i provozovatelé hradeckého aquacentra. Přichystali speciální velikonoční akci, která láká na minuty zdarma.

Správa nemovitostí Hradec Králové připravila pro návštěvníky hradeckého aquacentra na prodloužený velikonoční víkend speciální akci. Od čtvrtka 28. března do pondělí 1. dubna 2024 si mohou všichni návštěvníci užít 20 minut zdarma navíc ke každému vstupu, ať už si zakoupí jednorázový vstup v pokladně nebo využijí své čipové hodinky. Vztahuje se také na návštěvníky plaveckého bazénu, kteří si zakoupí vstupenku do celého areálu a projdou v plavkách spojovací vyhřívanou chodbou do aquacentra. Stejnou výhodu získávají také majitelé modrých a červených hodinek. O tento bonus není třeba žádat, automaticky bude připočten ke každé časově omezené vstupence.

Děti od jednoho roku do výšky 120 cm zaplatí za vstup do aquacentra Městských lázní pouze 50 korun na neomezenou dobu. Pro nejmenší návštěvníky je určen dětský koutek s bazénkem s umělou říčkou, skluzavkou, skákacím hradem a spousty hraček do vody. Vedle vířivek a perličkových bazénů je možné vyzkoušet vlnobití nebo 82 metrů dlouhý tobogán se světelnými efekty, na který je vstup povolen od 8 let. 

Ohodnoť článek

Foto Hanka Poskočilová

Štítky bazén, Velikonoce, akce, Hradec Králové, plavání, voda, ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Velikonoce si návštěvníci hradeckého aquacentra užijí minuty zdarma  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.