Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

O víkendu naměříme až 13 stupňů. Zvedne se hladina některých řekl

Během víkendu se budou v Královéhradeckém kraji hodit deštníky. Současné tání a dešťové přeháňky navíc mohou zvedat hladiny některých řek. V maximech se během víkendu dostaneme i na 13 stupňů Celsia.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně zataženo. Ráno se přidá déšť nebo přeháňky, který může postupně v polohách nad 600 metrů nad mořem přecházet ve sníh. „Nejvyšší denní teploty se dnes dostanou mezi sedm až deset stupňů, na horách mezi dva až pět stupňů Celsia,“ uvedl na webu meteorologů Jaroslav Tuček

Pro pátek navíc platí varování meteorologů před deštěm a povodněmi. Povodně se týkají celého Královéhradeckého kraje. Od dnešních 6:00 do zítřejších 5:00 může být situace nejhorší především na Vrchlabsku.  

V sobotu bude nad východními Čechy převážně zataženo s deštěm. Ve vyšších polohách se opět mohou objevit srážky smíšené nebo sněhové. „Nejvyšší denní teploty od sedmi do 11 stupňů Celsia,“ upřesňuje Tuček. 

V neděli už by mohlo být většinou oblačno, na horách se ojediněle přidají přeháňky. Nejvyšší denní teploty se pak dostanou mezi devět až 13 stupňů v plusu.  

Ohodnoť článek

Foto město Hejnice

Štítky Královéhradecký kraj, stupeň Celsia, Česko, Jaroslav Tuček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu naměříme až 13 stupňů. Zvedne se hladina některých řekl  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.