Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Hradecké Klicperovo divadlo připravilo na prázdniny workshopy

Klicperovo divadlo v Hradci Králové myslí na studenty i v době jarních prázdnin a zve je příští týden na workshopy. Pokud tedy ještě nemáte plán, tak naberte směr Velké náměstí.

Studenti si budou moci vyzkoušet umělecko-řemeslné profese. V úterý 20. února dopoledne to je scénografický workshop, o den později ve středu proběhne dílna, kde si mohou vyzkoušet tvorbu divadelního kostýmu. Oba workshopy začínají v 9:30 hodin. 

„Workshopy jsou určeny zejména pro žáky a studenty, kteří ještě nemají plán na jarní prázdniny. Vybrali jsme proto dvě dílny, které už máme dobře vyzkoušené s různými věkovými skupinami. Návštěvníci se mohou těšit na tvůrčí dopoledne v divadelním ateliéru, kde máme připraveno množství zajímavých materiálů, které prošly divadelními dílnami, třeba látkové zbytky z výroby kostýmů, kůže a koženky, různé pružné hmoty, falešné listy, sítě, ale i technické materiály, které se dají zajímavě využít, i když by vás to na první dojem nenapadlo. Už se u nás stalo pravidlem, že každý si tu může vytvořit něco, z čeho bude mít opravdu radost,“ zve na workshopy Martin Sedláček z Klicperova divadla.

Vstupenky na oba workshopy jsou v prodeji na stránkách www.klicperovodivadlo.cz. Materiál je v ceně, divadlo ale doporučuje, aby se účastníci vybavili malou svačinou. Délka workshopu je tři a půl hodiny. 

Ohodnoť článek

Foto Hanka Poskočilová

Štítky workshop, divadlo, Klicperovo, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradecké Klicperovo divadlo připravilo na prázdniny workshopy  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.