Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Hradečtí policisté dohlédnou odpoledne na fotbalové fanoušky, do Hradce míří Klokani

Pro Votroky začíná fotbalové jaro a hradečtí policisté budou opět dohlížet na pořádek. Do Hradce Králové míří fanoušci Bohemians 1905. Zápas začíná v 15 hodin v Malšovické aréně.

Stejně jako vloni na všech předchozích utkáních, kdy se nová aréna zpřístupnila pro veřejnost, budou policisté i v roce letošním společně se strážníky královéhradecké městské policie dohlížet nejenom na veřejný pořádek, ale také na bezpečnost v dopravě v okolí stadionu i ve zbytku města.

Policisté budou spolu se strážníky Městské policie Hradec Králové opět připraveni v případě potřeby okamžitě řešit jakákoli protiprávní jednání či dopravní komplikace. „Opatření v souvislosti s fotbalovými zápasy budou za nás opět pružně nastavena k zajištění maximálního bezpečí nejen pro návštěvníky fotbalu, ale i pro ostatní občany. Zaměříme se také na bezpečnost a plynulost dopravy v okolí Malšovické arény, ale i ve zbytku města,“ upřesnil Petr Dušek, náměstek ředitele zodpovědný za oblast vnější služby, tedy uniformované policisty.

Policisté také připomínají zákaz používání zábavní pyrotechniky na území města. Pokud výtržník použije od 1. února 2022 pyrotechniku během sportovního utkání, ale i při cestě na zápas či při návratu z něj, dopustí se nově přestupku používání pyrotechniky na sportovních akcích, v přestupkovém řízení pak hrozí pokuta od 10 do 50 tisíc korun, při opakovaném spáchání přestupku až do 100 tisíc korun. Ve hře je i zákaz navštěvovat sportovní akce.

Ohodnoť článek

Foto FCHK

Štítky FC, Hradec Králové, PČR, policie, fanoušci, fotbal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradečtí policisté dohlédnou odpoledne na fotbalové fanoušky, do Hradce míří Klokani  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.