Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Sprejer si z vlaku v Jaroměři udělal své plátno, policie hledá svědky

Sprejerství je však trestný čin, a to bez ohledu na výši způsobené škody. Tak zní výklad zákona. Neznámý vandal posprejoval vlak na nádraží v Jaroměři a policie hledá svědky.

Policisté z obvodního oddělení Jaroměř se zabývají případem sprejerství, kdy neznámý pachatel posprejoval odstavenou vlakovou soupravu. Hlídka zjistila, že někdo pravděpodobně o uplynulém víkendu namaloval na soupravu tři nápisy. Konkrétně nápis ve znění „DEVOR“ o rozměrech 8 x 1,6 m a nápisy „YOCUE“ o rozměrech 9 x 1,4m a 1 x 0,3m.

"Ve věci policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci, za což pachateli v případě dopadení hrozí až roční pobyt za mřížemi," uvedla v tiskové zprávě policejní mluvčí Lucie Konečná.

V této souvislosti se obracíme na občany Jaroměře, kteří si mohli někoho podezřelého všimnout. Pokud máte jakékoliv informace nebo poznatky, kontaktujte policisty na telefonním čísle 974 534 741. Kontaktovat můžete policisty i na bezplatné telefonní lince 158.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky sprej, umělec, Jaroměř, vlakové nádraží, policie, svědek, graffiti

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sprejer si z vlaku v Jaroměři udělal své plátno, policie hledá svědky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.