Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Během týdne se opět začne oteplovat. Průměrné teploty vystoupají k devíti stupňům

Předpověď počasí pro Královéhradecký kraj není příliš přívětivá pro milovníky lyžování a provozovatele skiareálů. V současné době se předpokládá další oteplení, které bude znamenat průměrné teploty až u devíti stupňů Celsia.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji jasno nebo polojasno, až během dne na některých místech oblačná obloha. “Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od dvou do šesti stupňů Celsia,” uvedl na webu meteorologů Imrich Drapák

Podobné počasí nás čeká i v úterý, kdy bude na východě Čech opět většinou polojasno. Po ránu se na některých místech objeví mrznoucí mlhy. Nejvyšší denní teploty se pak budou pohybovat opět od dvou do šesti stupňů v plus.  

Ve středu už bude oblačno, na některých místech se přidají přeháňky. Nejvyšší denní teploty se však dostanou o něco víš. V maximech naměříme od čtyř do osmi stupňů Celsia. 

V následujících dnech je třeba počítat s dalším oteplením. Dlouhodobá předpověď počasí slibuje průměrné denní teploty až kolem devíti stupňů Celsia, ke kterým bychom se měli dostat závěrem týdne. Oteplovat se bude i v noci.  

Ohodnoť článek

Foto Hanka Poskočilová

Štítky počasí, týden, Královéhradecký, kraj, předpověď, meteorologové, teplota, zima

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během týdne se opět začne oteplovat. Průměrné teploty vystoupají k devíti stupňům  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.