Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Odbor dopravy v Trutnově čeká stěhování. Zhruba týden bude mimo provoz

Odbor dopravy v Trutnově čeká zásadní novinka. V současné době je celý jeho provoz rozdělený do dvou pracovišť. Část sídlí v budově radnice, druhá polovina na detašovaném pracovišti v Horské ulici. To by se mělo do poloviny února změnit. Nově bude v jedné budově.

V současné době je sice oddělení přestupku v hlavní budově úřadu, ale pro registraci vozidel musí lidé do Horské ulice na detašované pracoviště. To se nyní změní a obě tyto části budou přestěhovány do nových prostor v Horské ulici. Jde o budovu bývalého Texlenu.    

„Z pohledu klientů bude nejzásadnější změnou prostředí, ve kterém si budou své záležitosti moci vyřídit. Pro chod úřadu tato změna znamená možnost úspory v personální oblasti, ale také zefektivnění činností a řízení celého odboru. V konečném důsledku by mělo dojít k dalšímu zlepšení služeb pro veřejnost,“ uvádí v tiskové zprávě Jan Seidel, tajemník Městského úřadu Trutnov. 

Samotné stěhování se neobejde bez komplikací. Od čtvrtka není k dispozici on-line objednání. Všechny záležitosti řidiči na detašovaném pracovišti vyřídí do 12. února. Následně dojde ke zhruba týdennímu uzavření celého odboru.  

„Po dobu stěhování může veřejnost využít služeb jiných úřadů obcí s rozšířenou působností, a to ve Vrchlabí, Dvoře Králové nad Labem, Jaroměři či v Náchodě,“ vysvětluje ve zprávě mluvčí radnice Michaela Dědková.  

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto město Trutnov

Štítky stěhování, Trutnov, Jan Seidel, Vrchlabí, Dvůr Králové nad Labem, Jaroměř, Náchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Odbor dopravy v Trutnově čeká stěhování. Zhruba týden bude mimo provoz  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.