Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Policie zastavila řidičku pod vlivem drog dvakrát v jeden den. Pak ještě o pár dní později

Policie z Náchoda se při silniční kontrole rozhodla zastavit jednadvacetiletou řidičku osobního vozu Škoda Octavia. Kontrolou by prošla bez pokuty, to by ovšem nesměla být pod vlivem drog. Slečně nepomohl ani fakt, že ji za volantem znovu chytli ještě ten den večer a následně i o dva dny později.

„K první kontrole došlo v půl šesté večer. Test na alkohol měla negativní. Test na drogy ukázal pozitivní výsledek na amfetamin/metamfetamin. Žena byla vyzvána k odběru biologického materiálu, čemuž vyhověla,“ uvedla na webu policie mluvčí Lucie Konečná. Hlídce se dokonce přiznala, že je uživatelkou pervitinu. Poslední dávku si měla dát před dvěma až třemi dny.  

K překvapení policistů hlídka narazila na ženu i o 11 hodin později. Kontrola opět potvrdila přítomnost drog. To samé se opakovalo i o dva dny později.  

 

„Policisté věc předali k dořešení příslušnému správnímu orgánu, jelikož však z vypracovaného znaleckého posudku vyplynulo, že byly naměřené hodnoty vysoké, byla věc navrácena a překvalifikovaná na trestný čin,“ vysvětluje mluvčí policie. Kvůli tomu jí hrozí jeden rok ve vězení.  

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky drogy, policie, video, omamné, látky, doprava

Policie zastavila řidičku pod vlivem drog dvakrát v jeden den. Pak ještě o pár dní později  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.