Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Pečovatelská služba v Lázních Bělohrad rozšířila svůj rádius. Nově dojíždí do Dvora nebo i Jičína

Pečovatelská služba v Lázních Bělohrad na Jičínsku poskytuje svým klientům službu dovozu z a do místa bydliště. Od nového roku rozšířila rádius, kam pro své klienty bude zajíždět. Ten je nově 25 kilometrů. Nově do něj spadá například i Dvůr Králové nad Labem nebo také Jičín.

„Tato rozšířená možnost dojezdu přináší našim uživatelům pečovatelské služby nejen větší pohodlí a flexibilitu, ale také praktickou možnost dopravy například až do Jičínské nemocnice,“ uvedla na webu města vedoucí pečovatelské služby Lenka Bičišťová.  

Kvůli rozšíření perimetru, ve kterém pečovatelská služba z Lázní Bělohrad funguje, bylo třeba upravit ceník. Dovoz například k lékaři, na úřady nebo ke kadeřníkovy bude stát klienta osm korun na kilometr.  

Pečovatelská služba v lázeňském městě poskytuje služby jako například pomoc při podávání jídla, pomoc při hygieně, přesunu na lůžko nebo podávání léků. Zařizuje také běžný úklid domácností, údržbu domácích spotřebičů nebo nákupy. Všechny tyto služby jsou zpoplatněné dle nového ceníku, který začal platit od 1. ledna.  

Pečovatelská služba upozorňuje, že zájemci musí dát o své cestě vědět s předstihem. Tak aby byla možná naplánovat s ohledem na kapacitní limity personálu.  

Ohodnoť článek

Foto sabinevanerp | Pixabay

Štítky pečovatelská služba, Lázně Bělohrad, Jičín, okres Jičín, dvůr, Oblastní nemocnice Jičín

Pečovatelská služba v Lázních Bělohrad rozšířila svůj rádius. Nově dojíždí do Dvora nebo i Jičína  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.