Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Cena benzinu v hradeckém kraji se minulý týden nezměnila, nafta mírně zdražila

Litr nejprodávanějšího benzinu Natural 95 se aktuálně u čerpacích stanic v Královéhradeckém kraji prodává v průměru za 35,54 Kč, což je stejně jako před týdnem. O dva haléře na litru zdražila nafta, za litr teď řidiči dají průměrně 35,48 Kč. Podle údajů společnosti CCS, která ceny sleduje, je benzin o haléř na litru levnější než před rokem, za naftu tehdy motoristé platili o 1,29 Kč na litru více.

Průměrná cena benzinu Natural 95 v celé ČR je 36,08 Kč za litr, u nafty 36,08 Kč.

Nejlevnější paliva v kraji prodávají na Náchodsku, benzin mají u tamních čerpacích stanic v průměru za 34,99 Kč a naftu za 34,96 Kč. Nejvíc platí za benzin motoristé na Trutnovsku, kde za litr zaplatí průměrně 35,73 Kč. Nafta je v kraji nejdražší na Královéhradecku, litr se tam prodává průměrně za 35,72 Kč.

Nejlevnější benzin natankují řidiči v Ústeckém kraji, kde je litr v průměru za 35,47 Kč. Nafta je nejlevnější v Jihočeském kraji, litr tam prodávají průměrně za 35,41 Kč. Naopak nejdražší paliva nabízejí pumpy v Praze, kde litr benzinu stojí průměrně 38,13 Kč. Nafta se tam tankuje za 38,09 Kč za litr.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Petr Roubíček

Štítky benzín, motorová nafta, Královéhradecký kraj, Česko, okres Náchod, okres Trutnov, Ústecký kraj, Jihočeský kraj, Praha

Cena benzinu v hradeckém kraji se minulý týden nezměnila, nafta mírně zdražila  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.