Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

VIDEO: Resuscitací policie zachránila život teprve osmnáctileté dívce z Hradce Králové

Policie v Hradci Králové zachránila resuscitací život teprve osmnáctileté ženě, která zkolabovala ve svém bytě. Tam se hlídka vydala kvůli předchozí hádce rodinných příslušníků. Mladá žena se opakovaně probírala a opakovaně upadala do bezvědomí.

„Do bytu na Pražském Předměstí policie vyjížděla kvůli konfliktu mezi rodinnými příslušníky na Silvestra krátce po sedmé hodině večerní,“ upřesnila na webu policie mluvčí Iva Kormošová. Při této hádce zkolabovala čtyřicetiletá žena, kterou si odvezla záchranná služba do nemocnice. A nebyla jediná, kdo skončil v rukou lékařů. Na záchytné stanici skončila i jednadvacetiletá žena, která ohrožovala svůj život a zdraví.  

Po jejím převezení se jedna z hlídek vrátila do bytu sepsat výpovědi ostatních. V tu chvíli jim před očima omdlela teprve osmnáctiletá žena a přestala dýchat. „Policisté okamžitě zahájili první pomoc, zavolali záchrannou službu a po navigování operátorem prováděli masáž srdce,“ vysvětluje Kormošová.  

Policistům se podařilo obnovit dýchaní, ale žena opakovaně upadala do bezvědomí. A to až do příjezdu záchranářů, kteří si ji převzali a ve stabilizovaném stavu převezli do nemocnice na vyšetření.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky policie, Hradec Králové, Silvestr, hádka, zástava, resuscitace, krimi, záchytná, stanice

VIDEO: Resuscitací policie zachránila život teprve osmnáctileté dívce z Hradce Králové  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.