Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Drogy i alkohol za volantem, policisté v Krkonoších trefili do černého

Pokud se chystáte do našich nejvyšších hor, dávejte si pozor na dodržování dopravních předpisů. Policisté v Krkonoších jsou ve střehu a pořádají jednu kontrolní akci za druhou.

Dopravní policisté z Trutnova společně s „dálničáři“ ze Stříteže opět tento víkend vykonávali službu v zimních střediscích Krkonoš, přičemž se zejména zaměřili na dodržování rychlosti a na kontrolu řidičů, zda neusedají za volant pod vlivem alkoholu či jiných návykových látek. 

Trutnovští dopravní policisté na území celého okresu odhalili padesát řidičů, kteří se dopustili přestupkového jednání a uložili jim v blokovém řízení pokuty například za špatný technický stav vozidla, dále za nepoužití bezpečnostních pásů a v neposlední řadě za rychlou jízdu v obci.

„Dálničáři“ ve Špindlerově Mlýně odhalili šest řidičů, kteří usedli za volant opilí a sedmý z nich požil návykovou látku. "Upozorňujeme všechny řidiče a návštěvníky zimních středisek, že budeme i nadále v kontrolách pokračovat," uvedla v tiskové zprávě policejní mluvčí Šárka Pižlová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky kontrola, policie, Krkonoše, hlídka, PČR, ČR

Drogy i alkohol za volantem, policisté v Krkonoších trefili do černého  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.