Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Řidič s dvojkou pod kůží způsobil dvě nehody. Ještě tu noc skončil v poutech

Policie vyšetřuje řidiče, který způsobil dvě dopravní nehody na Náchodsku a od obou odjel bez zastavení. Způsobil je na silnici mezi Náchodem a Českou Skalicí. Nejdřív narazil do předjíždějícího vozidla a následně i do stromu. Policie ho dopadla v kempu v České Skalici. Tam však nespolupracoval, proto skončil v poutech.

Muž řídil osobní vozidlo Audi a na cestě od Náchoda se rozhodl zprava předjet druhého řidiče v BMW. Do něho však narazil. „Následně bez zastavení pokračoval v jízdě ve směru na Českou Skalici,“ uvedla na webu policie mluvčí Lucie Konečná

Nabouraný řidič ihned zavolal na policii a dal se do pronásledování opilého muže. O pár metrů dál byl svědkem jeho druhé nehody, kdy po smyku narazil do stromu, který vyvrátil. Ani to ho nezastavilo. S autem se vrátil zpět na silnici a pokračoval ke kempu v České Skalici.  

„Policisté na místě našli v poškozeném vozidle muže, který jevil známky silné podnapilosti, proto jej vyzvali k provedení dechové zkoušky, ta ukázala hodnotu přesahující dvě promile alkoholu v dechu,“ uvedla mluvčí. Test na přítomnost drog byl negativní. Muž však nespolupracoval a choval se arogantně. Proto skončil v poutech.  

 

Způsobená škoda se vyšplhala na 70 tisíc korun. Opilému muži byl zabaven řidičský průkaz a hlídka mu zakázala další cestu. Nyní mu hrozí tři roky vězení. A to za přečin ohrožení pod vlivem návykové látky.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky nehoda, Česká Skalice, kůže, policie, okres Náchod, Náchod, silnice, Audi, BMW

Řidič s dvojkou pod kůží způsobil dvě nehody. Ještě tu noc skončil v poutech  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.