Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Hokej teď není důležitý, dnešní utkání hokejové extraligy se ruší. Hrát nebude ani Hradec Králové

V reakci na včerejší tragédii v Praze se rozhodlo o zrušení dnešních hokejových utkání nejvyšší soutěže. To se týká i Hradce Králové. Mountfield měl dnes nastoupit do 29. kola hokejové extraligy proti Mladé Boleslavi. O náhradním termínu bude klub informovat v následujících dnech.

„Hokej v tuto chvíli není vůbec důležitý. V reakci na tragické události na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze se odkládá kompletní 29. kolo Tipsport extraligy,“ uvedli zástupci hradeckého hokejového klubu ve svém prohlášení.  

Odloženo není pouze utkání v Hradci Králové, ale všechna extraligová utkání dnešního dne. Náhradní termíny pro zápasy bude vedení nejvyšší soutěže řešit v následujících dnech. Další extraligové duely jsou na programu 26. prosince.  

„S respektem a úctou k obětem i pozůstalým po dnešní střelbě na půdě Filozofické fakulty UK jsme rozhodli o odložení zítřejších utkání Tipsport extraligy. Naše rozhodnutí bylo podpořeno kluby napříč celou soutěží,“ říká ředitel Asociace profesionálních klubů ledního hokeje Martin Loukota

Univerzita Hradec Králové vyvěsí černé prapory, rektor zaslal do Prahy nabídku pomoci

Velká tragédie, která se dnes odpoledne odehrála na Univerzitě Karlově v Praze, otřásla celou zemí. Student tam zastřelil nejméně 15 lidí a další desítky zranil. Soustrast rodinám obětí vyjádřila i Univerzita Hradec Králové.

Během čtvrteční střelby na Filozofické fakultě v Praze včera zemřelo 14 lidí. Při útoku zemřel i útočník. Policie pracuje s variantou, že má muž na svědomí i vraždy v Klánovicích.  

První informaci o střelbě v budově vysoké školy dostala policie včera v 14:59. První hlídka dorazila na místo během několika minut, zásahová jednotka po 12 minutách od oznámení. Podle aktuální časové osy se podařilo pachatele zneškodnit v 16:06. 

Ohodnoť článek

Foto Mountfield HK

Štítky Extraliga ledního hokeje, Mountfield Hradec Králové, Praha, sportovní střelba, Filozofická fakulta Univerzity Karlovy, Klánovice

Hokej teď není důležitý, dnešní utkání hokejové extraligy se ruší. Hrát nebude ani Hradec Králové  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.