Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

ANKETA: Jak se vám líbily vánoční trhy na Velkém náměstí v Hradci Králové?

Vánoční trhy na Velkém náměstí v Hradci Králové končí. Stánkaři prodají poslední svařák dnes (22. prosince) v 16:00. Návštěvníci si mohli prohlédnout a nakoupit sortiment v necelé stovce stánků, zabruslit si na umělém kluzišti nebo si užít doprovodný program. Hradeckou Drbnu nyní zajímá, jak se čtenářům trhy líbily. Oznámkujte je jako ve škole.

Jak se vám líbily vánoční trhy na Velkém náměstí v Hradci Králové?

Celkem hlasovalo680 čtenářů

Vánoční trhy se na Velkém náměstí v Hradci Králové konají teprve podruhé. Rozprostírají se na ploše od křižovatky s Klicperovou ulicí až ke staré budově radnice. V tomto prostoru je rozmístěno celkem 90 stánků, kolotoč, ruské kolo, bruslařská plocha, střelnice i podium včetně Betlému a vánočního stromu. 

Na sociálních sítích se však našlo několik návštěvníků, kteří nepovažují pořádání trhů na Velkém náměstí za dobrý nápad. „Když se to konalo na Masarykově náměstí, přijeli jsme je navštívit. Teď nás to neláká,“ napsala v jednom z facebookových komentářů Marie Röslerová. Další upozorňovali například na nevhodný sortiment stánkařů, či neestetické uspořádání kontejnerů na odpad.  

Tématem bylo i nastavení cen jednotlivých stánkařů. Svařené víno vyšlo na 60 korun, punč byl o deset korun levnější. Například za horkou čokoládu zájemci zaplatili 40 korun. 50 korun stál párek v rohlíku a sto gramů jitrnice vyšlo na 40 kaček.  

Letos poprvé bylo součástí trhů i umělé kluziště, které bylo zdarma pro všechny návštěvníky. Po skončení trhu ho radnice nechá přesunout na Masarykovo náměstí a za další měsíc k fotbalovému stadionu v Malšovicích.  

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hanka Poskočilová

Štítky Velké náměstí, Hradec Králové, vánoční trh, Malšovice, anketa, vánočný, trhy, Vánoce, názor, veřejnost

ANKETA: Jak se vám líbily vánoční trhy na Velkém náměstí v Hradci Králové?  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.