Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Hradeckého zastupitele Hanouska napadl agresor v Aldisu. Roztrhal mu kabát a rozšlapal pralinky

Výroční akce společnosti Vodovody a kanalizace Hradec Králové v Kongresovém centru Aldis skončila napadením hradeckého zastupitele Martina Hanouska (Zelení). Při odchodu ho verbálně i fyzicky napadl neznámý muž. Politik už vše ohlásil na policii, která se případem zabývá.

Podle Hanouska šlo o muže, se kterým během celého večera nepřišel do kontaktu. „Když jsem odcházel z akce, tak na mne začal křičet ty zelenej hajzle a pak mne bránil v odchodu, strkal do mne, chtěl mne srazit na zem. Toho člověka vůbec neznám, ale zjevně mu vadili nějaké mé politické aktivity,“ uvedl Hanousek pro Hradeckou Drbnu.  

  Podle vyjádření politika nedošlo k žádnému zranění. „Jak mě chtěl strhnout, tak mi odtrhl rukáv na kabátu,“ popisuje situaci Hanousek. Podle jeho vyjádření pro naší redakci mohl sehrát v celém incidentu i alkohol. „Nevím, zda ten útočník byl pod vlivem alkoholu, ale myslím si, že je to velmi pravděpodobné,“ uvedl.  

Během potyčky Hanousek na přihlížející křičel, aby zavolali policii. Šlo však pravděpodobně o kamarády agresora, kteří mu odpovídali ve stylu: „zrovna ty chceš volat policii?“. Na místě politik nic neřešil, agresory nechal odjet a policii vše oznámil až následující den.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením Martina Hanouska

Štítky Martin Hanousek, Zelení, Aldis, napadení, krimi, agresor, bitka, potyčka, kabát, politik, zastupitel

Hradeckého zastupitele Hanouska napadl agresor v Aldisu. Roztrhal mu kabát a rozšlapal pralinky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.