Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Do kin jde nová česká komedie, která se natáčela v Hradci Králové. V hlavní roli Kryštof Hádek

Do kin příští týden vejde nová česká komedie, která se natáčela v Hradci Králové. Jmenuje se Lítá v tom a v hlavních rolích se představí Kryštof Hádek, Taťjana Medvecká nebo Kristína Svarinská. Diváci v ní uvidí například vědeckou knihovnu, obří akvárium nebo planetárium. Do kin mohou diváci vyrazit od 14. prosince.

Příběh vypráví o nevinné lži, která následně strhne lavinu nedorozumění. Hlavní hrdina totiž přesvědčí těhotnou sousedku, aby jednou sehrála jeho přítelkyni před rodiči. Situace se ale zvrhne.  

„Lítá v tom je komedie o jedné milosrdné lži, která spustí řetězec událostí a rozvine hodně zajímavý příběh. Taky je o tom, jak je život nevyzpytatelný, přináší nečekané situace a zážitky a může se během jedné vteřiny úplně změnit,“ uvedla v tiskové zprávě k filmu herečka hlavní role Kristína Svarinská

Velká část děje se odehrává v planetáriu a hvězdárně. „Od začátku mě ten námět a příběh bavil, stejně jako další obsazení a to, že film točí právě Tomáš Dianiška. Myslím, že ten příběh je chytře napsaný, film sám je hezky výtvarně a vizuálně natočený, a je to sranda,“ popisuje ve zprávě Hádek. 

 

V dalších rolích se divákům představí Anna Polívková, Sandra Nováková, Filip Rajmont, Pavel Soukup, Miroslav Noga nebo Veronika Žilková. První diváci mohou zavítat do kin nejen v Královéhradeckém kraji od 14. prosince 2023. 

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Královéhradecký kraj

Štítky kino, komedie, hlavní role, Kryštof Hádek, Hradec Králové, Královéhradecký kraj, film, Kristína Svarinská

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do kin jde nová česká komedie, která se natáčela v Hradci Králové. V hlavní roli Kryštof Hádek  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.