Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Blain a Jergl zůsávají pod Bílou věží, podepsali nové smlouvy

Vedení hokejového klubu z Hradce Králové si pojistilo dvě osobnosti. Jérémie Blain a Aleš Jergl přispěli v posledních letech k velkým úspěchům týmu a nyní oba prodloužili v klubu své smlouvy o dvě sezóny.

Už čtvrtým rokem hájí Jérémie Blain barvy Mountfieldu HK, po svém příchodu z pražské Sparty se postupně zařadil mezi klíčové hráče královéhradeckého mužstva. Po úvodních dvou letech prodloužil smlouvu o dvě sezony. I letos patří k nejlépe bodujícím zadákům celé extraligy. A nyní přidá kanadský obránce další dva ročníky v hradeckých barvách! Jérémie Blain totiž podepsal novou dvouletou smlouvu a v Hradci Králové bude působit do konce sezony 2025/26.

„Dohoda s Jérémiem byla poměrně rychlá, jelikož se v Hradci cítí skvěle a pro nás je to klíčový obránce, který si již několik let udržuje vysoký herní standard. Každou sezonu patří k našim nejlepším obráncům a také se pravidelně umisťuje v TOP 10 bodování obránců celé extraligy. Jsme rádi, že pokračuje a bude i nadále oblékat hradecký dres,“ říká generální manažer Mountfieldu HK Aleš Kmoníček o jedenatřicetiletém kanadském obránci.

Ještě o rok déle působí pod Bílou věží útočník Aleš Jergl, který se po svém příchodu zařadil mezi nejlepší střelce a vůbec nejproduktivnější hráče královéhradeckého mužstva. Rodák z Hané a bývalý útočník Olomouce v uplynulé sezoně nasázel hned sedmnáct gólů během základní části, čímž zlepšil své osobní maximum. Od nového ročníku navíc stoupla jeho role na ledě i v kabině – na dresu obléká áčko a patří mezi tahouny hradecké družiny. A k těm se bude řadit i nadále. Aleš Jergl totiž podepsal nový dvouletý kontrakt s Mountfieldem HK a na východě Čech tak bude působit až do sezony 2025/26.

„Aleš se zařadil k velmi důležitým hráčům našeho mužstva, od kterých se kromě jiného čeká i kvalitní produktivita. Tato očekávání prozatím naplňuje a my věříme, že má v sobě ještě větší potenciál, který naplno rozvine v dalších sezonách. Navíc je to charakterní a pracovitý hráč, který má v kabině respekt,“ popisuje generální manažer Mountfieldu HK Aleš Kmoníček podpis devětadvacetiletého forvarda.

Ohodnoť článek

Foto HCHK

Štítky Jergl, Blain, hokej, smlouva, HCHK, ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Blain a Jergl zůsávají pod Bílou věží, podepsali nové smlouvy  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.