Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Zloděj v Hradci Králové okradl muže, který se zrovna otužoval. Ukradl mu věci za 50 tisíc korun

Policie vyšetřuje případ krádeže na pláži. A to i přesto, že začíná prosinec. Nenechavec využil situace a okradl otužilce, který byl ve vodě Opatovického písníku. Ukradl mu batoh s klíčem od auta a dalšími věcmi. Škoda se vyšplhala na 50 tisíc korun.

„Muž měl v batohu kromě platební karty, telefon, hodinky, iPad, powerbanku i klíče od auta,“ popisuje na webu policie obsah tašky mluvčí Iva Kormošová. Policie případ vyšetřuje jako přečin krádeže a neoprávnění platebního prostředku, za což může zloděj až na dva roky do vězení. 

Případ nakonec skončil u policie v Lázních Bohdaneč, která po zloději pátrá. „Žádáme další otužilce či ostatní návštěvníky písníku, kteří si v sobotu okolo 14:00 všimli osoby nesoucí batoh v barvě khaki, aby zavolali na linku 158,“ uvedla Kormošová.  

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Shutterstock

Štítky Hradec Králové, policie, batoh, iPad, Lázně Bohdaneč, krimi, krádež, otužování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Vbendostánu recidivistům hned nasadit monitorovací náramky které jsou vyvinuty kvůli přetíženým věznicím, zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nebo doma, jinak se z toho bendobahna nevyhrabeme. O důvodech dnešního zmaru píšu ve vláknech diskusí pod Komentáře, Glosy, nyní i pod článkem o demonstraci v Praze, povolení Rondapu, ceně vody v Liberci, umělé IQ v Brně,... Citát mužika s pseudonymem rotschild1863:Ti kteří chápou systém budou tak zainteresováni na vlastním zisku nebo závislí na prospěchu který systém přináší že z jejich řad nikdy opozice nevzejde. Masa lidí neschopná to mentálně pochopit bude však své břímě nést bez reptání. Možná že ani nebude tušit že celý systém je nepřátelský jejich vlastním zájmům... až budeme kontrolovat vaše peníze tak si volte koho chcete...-euro, kryplměny, digitální peníze, konec hotovosti, bodování jako v Číně, autíčka na baterky, inflace, ceny všeho, dotace, neZiskovky, válčení, zbrojení, zelenismus, migrantismus, globalismus, duhysmus, euhujerismus, kovidismus, lichvamafie, výroba vražedného šrotu. Mafie vede svět od krizí k válkám válečnickými trpaslíky, kudlankami, trubci, komedianty, lháři, podvodníky, falešnými studenty falešných bendapráv a škol prodavačů danuschetitulů, loutky, bílí koně, převlečení soudruzi soukmenovci kteří sedí všude kolem nás, vyplácejí si násobky imaginární průměrné' mzdy opravdu pracujících lidí a smějí se nám. Podepište petici Voda je život pravda o vodě, seznamte se s Holešovskou výzvou, přijďte ke všem volbám říct mafii a dost ! Viz ČT 1 Reportéři ČT: Boj o vodu a rozsudek brněnského soudce se zdůvodněním že zem ovládá mafie. Na yt Mudr Jan Hnízdil Světu vládnou psychopati, více píšu ve vláknech diskusí.

Úterý, 28. listopadu 2023, 16:59Odpovědět

Zloděj v Hradci Králové okradl muže, který se zrovna otužoval. Ukradl mu věci za 50 tisíc korun  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.